Werken met ons

Contracting kan een lucratieve, flexibele manier van werken zijn, alleen het brengt ook de nodige problemen en complicaties met zich mee. Zorg voor een regelmatige aanvoer van kwalitatief goed werk, de wet- en regelgeving van het werken voor jezelf en op tijd betaald krijgen zijn een paar van de factoren die contracteren uitdagend kunnen maken.

Samenwerken met een consultancy kan deze risico’s verminderen.

Onze services en support

Het verzorgen van ons netwerk van specialisten betekent goed zakendoen voor alle betrokkenen; de opdrachtgever, de contractor en de consultancy. Zo eenvoudig is het.

Zo doen wij het:

  • Wij garanderen een betaling binnen zeven dagen na ontvangst van de geautoriseerde urenregistratie
  • Wij hebben Field Managers, die verantwoordelijk zijn voor puur de ondersteuning van ons netwerk van de gecontracteerde consultants.
  • Onze Resource teams hebben als kerntaak het onderhouden van nauwe relaties met specialisten uit de regio.
  • Zij hebben toegang tot de best beschikbare project vacatures en zij werken met een portfolio van toonaangevende opdrachtgevers
  • Onze recruiters geven ondersteuning en advies over de hele breedte. Van informatie over het werken op een nieuwe locatie tot het CV, interview technieken en loopbaanbegeleiding.
  • Zij hebben toegang tot de internationale vacatures van het Michael Bailey Associates netwerk van samenwerkende organisaties. Deze zijn allemaal bemand door lokale consultants en experts in hun specialistische regio en sector.
  • Onze website geeft toegang tot tal van opties voor de specialisten. Voorzieningen van accountinstellingen en een vacature alert behoren tot de mogelijkheden.

7 dagen betalingstermijn

Geld is de voornaamste reden dat de meeste mensen werken. Voor specialisten kan dit vaak problematisch zijn als opdrachtgevers hen hetzelfde behandelen als een leverancier. Na ontvangst van de factuur vinden betalingen gemiddeld pas na 30 tot 90 dagen plaats.

Voor de hele groep inclusief zijn handelspartners hebben wij een betalingsgarantie ingevoerd. Uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van de geautoriseerde urenregistratie, worden betalingen verricht mits er een directe samenwerking is. Zelfs bij de meerderheid van de overkoepelende organisaties is de betaling sneller dan gemiddeld.

Fieldmanagers

Wij hebben een team gericht op het behoud en de ontwikkeling van relaties met onze experts. Field Managers plegen overleg op het gebied van contractverlengingen, eventuele problemen met de opdracht en helpen van de specialist bij het vinden van een volgende rol als de huidige opdracht wordt beëindigd.

Feedback over onze dienstverlening is welkom. Het is één van onze speerpunten om ervoor te zorgen dat wij een uitstekend niveau van ondersteuning kunnen bieden.Als er iets is wat je met ons wilt delen, neem dan gerust contact met ons op, hetzij via jouw contactpersoon of direct met ons support team via het contactformulier hier.

Neem contact op met één van onze consultants in de regio

Neem contact met ons op

"De 7 daagse betaaltermijngarantie is bijzonder populair, niet alleen bij de contractors, maar ook bij de klanten. Wij geloven in een eerlijke behandeling en dit is een van de manieren om dit te waarborgen."

Mike Garlick, Founder and CEO

Latest Job Listings