Wat Wij Doen

Simpel gezegd, wij bieden professionals op het gebied van projectmanagement, consultancy oplossingen en technische ondersteuning. Dit doen wij voor opdrachtgevers in de IT, Telecommunicatie, Finance, Olie & Gas en de Farmaceutische sector in Europa, Azië en Australië.

Wat wij eigenlijk doen verschilt van opdracht tot opdracht. Wij zijn gespecialiseerd in het structureren van op maat, project gebaseerde oplossingen, opgesteld volgens de specifieke situatie en de behoeften van de opdrachtgever.

Terminologie kan ook variëren; van Human Capital oplossingen tot strategisch resourcing en service overeenkomsten. Wat de terminologie ook is, opdrachtgevers zijn op zoek naar hetzelfde resultaat, verbeterde efficiëntie, snelle levertijden, kostenbesparingen en kwaliteit.

Arbeidsoplossingen

In samenwerking met onze opdrachtgevers, stellen wij service overeenkomsten op die ondersteuning bieden voor een volledig projectcyclus, vanaf de planning tot de oplevering en zelfs daarna.

Het is een proactieve en lange termijn oplossing waarvoor een duidelijk begrip van de doelstellingen van de opdrachtgever vereist is. Voordelen voor opdrachtgevers zijn:

 • Gedurende het project met één strategische partner werken, in plaats van het beheren van meerdere leveranciers
 • Risico wordt geminimaliseerd, wij hebben het netwerk en de deskundigheid te leveren
 • Administratie en eventuele problemen worden door ons beheerd, dit minimaliseert ruis voor de opdrachtgever.

Dit type oplossing is uiterst flexibel. Wij kunnen een dergelijk project op basis van de gewerkte uren factureren. Vastgestelde resultaten, targets en deadlines worden behaald. Daarnaast kunnen Incentives worden ingezet om ervoor te zorgen dat de doelstellingen worden verwezenlijkt.

Consulting

Ja, wij behandelen de aanvraag en bieden een oplossing. Wij gaan verder dan dit en verstrekken een strategisch kader, advies en consultancy gedurende het hele proces.

Onze teams hebben jarenlange werkervaring met toonaangevende opdrachtgevers en getalenteerde, hoogopgeleide professionals in alle sectoren. Deze kennis stelt ons in staat om op te treden als adviseur voor veel van onze opdrachtgevers, die de behoefte hebben om business transformatieprojecten uit te voeren.

Consultancy advies omvat:

 • Een mix van interne functie vaardigheden
 • Project planning
 • Tarieven in de markt
 • Inzicht in marktontwikkelingen
 • Sterkte van vraag en aanbod
 • Benchmark salaris

Professioneel recruitment

Als belangrijke leverancier van specialisten in alle regio's en branches, richten wij ons op het aantrekken en het behouden van experts van het hoogste kaliber. Factoren zoals onze ‘gegarandeerde betalingsvoorwaarden van zeven dagen’ en ons team van regionale Field Managers maken voor hen het verschil.

Het resultaat is dat ons netwerk van specialisten is samengesteld uit de best beschikbare experts; zij zijn zeer gemotiveerd, tevreden en vooral loyaal aan Michael Bailey Associates.

 • Nauwlettend controleren wij onze prestaties door een analyse van belangrijke prestatie-indicatoren
 • De levertijd is doorslaggevend - aanlevertijd in veel gevallen is binnen 48 uur
 • Wij bouwen op de lange termijn samenwerkingsverbanden met opdrachtgevers. Dit geeft ons een scherper inzicht in hun behoeften, met de vertaalslag naar een betere dienstverlening op basis van onze expertise.

Neem contact op met één van onze consultants in de regio

Neem contact met ons op

"Wij opereren in het hoge segment van de consultancy markt en creeeren hiermee flexibele oplossingen die toegevoegde waarde bieden aan de business van onze klanten."

Mike Garlick, Founder and CEO

Latest Job Listings