Waarom partner worden?

Wat onderscheidt Michael Bailey van hun concurrenten en waarom kiezen opdrachtgevers voor een samenwerking met ons in plaats van andere consultancy’s, welke actief zijn in onze branches?

Klantfocus

Het onderhouden van een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers is essentieel voor het leveren van een uitstekende service. Wij richten ons op het ontwikkelen van een professionele samenwerking met al onze opdrachtgevers om op deze wijze hun werkveld volledig te begrijpen.

Michael Bailey zet zich in als verlengstuk van de business, hierdoor zijn wij in staat ons te verdiepen in het bedrijf en haar cultuur. Onze consultants worden niet beperkt door interne factoren. Door een objectieve werkwijze kunnen zij de business goed adviseren.

De doelstellingen van onze opdrachtgevers zijn altijd onze eerste prioriteit. Resultaten leiden tot een lange termijn relatie en het gewin op korte termijn geniet niet onze focus.

Het is een partnerschip, een samenwerking dat het beste van zowel consultant als de opdrachtgever naar boven haalt.

Communicatie

Wij geloven dat het onmogelijk is om goed advies te bieden, tenzij men een organisatie op alle fronten kent. Succesvolle zakelijke relaties worden gecreëerd door middel van communicatie, wederzijds vertrouwen, steun en respect, aspecten waar onze consultants sterk in zijn.

Een samenwerking van dit type wordt ontwikkeld in de loop der tijd door middel van een frequente open dialoog, luisteren naar de belangen en de problemen van opdrachtgevers en denken vanuit hun perspectief.

Samenhang van kwaliteit, service en levering is van essentieel belang. Onze opdrachtgevers weten dat zij ons kunnen vertrouwen om volgens deze professionele normen te leveren.

Onze account management structuur en laag verloop helpt om een consistent aanspreekpunt te behouden bij onze opdrachtgevers, dat vervolgens resulteert in een betere communicatie en kennis over hen.

Kwaliteit

Om kwalitatief maatwerk te bieden, zijn wij sterk van mening dat wij moeten investeren in kwalitatief personeel, leveranciers en processen.

Interne talenten werving:

Een strategische focus van Michael Bailey Associates is het maximaliseren van onze eigen experts. Onze mensen moeten onze waarden en normen nastreven, creativiteit en flair tonen, zich aanpassen en leren.

Infrastructuur:

De systemen die wij gebruiken worden erkend door marktleidende specialisten die onze passie voor kwaliteit delen.

Kandidaten en specialisten:

Wij geven om ons externe team. Wij zorgen voor ondersteuning en motivatie bij onze specialisten, het betekent dat wij beste experts kunnen werven en behouden.

Innovaties zoals onze zevendaagse betalingsregeling, toegewijde Resource teams en Field Managers helpen ons om voortdurend te bouwen op de nauwe samenwerkingsrelatie die wij hebben met ons netwerk.

Neem contact op met één van onze consultants in de regio

Neem contact met ons op

"Partnerschappen zijn lange termijn relaties gebasseerd op wederzijds vertrouwen, loyaliteit en begrip. We houden ervan om op die manier zaken te doen."

Matthias, Area Manager, Germany & Austria

Latest Job Listings