Telecommunicatie

Vandaag de dag, veranderen communicatie en connectiviteit met duizelingwekkende snelheid. De telecommunicatiebranche loopt voorop op deze spannende veranderingen. Organisaties gaan grensverleggend te werk en zijn voortdurend aan het innoveren, ontwerpen en veranderen.

Organisaties in de Telecom moeten snel acteren als zij hun concurrentie willen voorbij streven. Dit leidt tot toekomstige ontwikkelingen van de sector. Om dit te doen, moeten zij in staat zijn om projectteams van uitzonderlijke experts samen te stellen; van vooruitdenkende ontwerpers tot aan vakkundige technici.

Dit is het soort uitdaging waar wij voor gaan.

Lokale Expertise

Binnen het netwerk van Michael Bailey zijn onze consultants in de positie om opdrachtgevers te helpen bij het leiden van grote sourcing projecten. Onze aanpak is samenwerken met de opdrachtgever, opbouwen van uitgebreide kennis over de organisatie en hun projectdoelen om uitstekende resultaten te leveren. Wij hebben een bijzonder sterke aanwezigheid in de communicatie-hotspot van Zuidoost-Azië.

Track Record

Met een aantal van de grootste spelers in de sector als onze opdrachtgevers, zijn wij vertrouwd met leveren van advies en specialisten voor bedrijfskritische projecten. Dit varieert van lokale initiatieven tot complexe projecten verspreid over meerdere locaties en bedrijfstakken.

Opdrachtgevers zoals Singtel, Telstra, Ericsson, Vodafone, o2 en Siemens hebben alle vertrouwen in ons om belangrijke projecten op te leveren.

Goed Verbonden

De consultants hebben een goed netwerk en kennen hun business. Onze positieve reputatie stelt ons in staat hooggekwalificeerde mensen in de sector aan te trekken en te behouden.

Wij investeren tijd en moeite in het behoud van deze reputatie. Wij zien onze ondersteuning van het netwerk van specialisten als één van de beste dat door geen enkel andere consultancy wordt aangeboden. Een snelle betalingsgarantie, toegewijde ondersteuning van een consistent aanspreekpunt en tal van diensten met een toegevoegde waarde. In ruil hiervoor, is de samenstelling van consultants van uitzonderlijke kwaliteit. Zij zijn gemotiveerd, getalenteerd en loyaal aan ons.

Neem contact op met één van onze consultants in de regio

Neem contact met ons op

"Door de nauwe samenwerking met onze klanten zijn we in staat om complexe inzetten op projectbasis te verzorgen, die invloed zullen hebben op de volgende generatie op het gebied van globale communicatie."

Shagar, Country Manager, Singapore

Latest Job Listings