Technologie

Innovatie in technologie is een belangrijke strategische focus voor ons bedrijf in alle sectoren. Tegenwoordig is Technologie een belangrijke drijvende kracht en game changer voor bedrijven die  streven naar concurrentievoordeel en het winnen van marktaandeel.

Technologie reikt uit naar alle competenties die nodig zijn voor het ontwerpen en ontwikkelen van state-of-the-art machines, geavanceerde technologieën, nieuwe structuren en innovatieve productieprocessen. Dit is van toepassing op alle high tech - en engineering omgevingen en is wijd verspreid in alle sectoren waarin we actief zijn. Onze technologie klanten kunnen worden gevonden in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, België, Zwitserland en APAC-gebieden.

Binnen onze Technologie sector dekken we de volgende expertises:

 • Chip en pin
 • Automotive control systems
 • Microprocessor en micro-chip technologie
 • Aerospace control systems
 • Defence
 • Specialist manufacturing control machinery
 • Lokale Expertise

  Onze Technologie sector  werd opgericht in een van de meest technologische en innovatieve steden in de wereld: Eindhoven. De stad met de prestigieuze tech evenementen, waaronder de Nederlandse Technology Week, waar onze lokale experts de ideale mogelijkheden hebben om ons netwerk te laten groeien.

  We werken ook in de Duitse, Oostenrijkse en Aziatisch-Pacifische technologiemarkten waar onze München en Singapore kantoren zaken  doen in deze regio's .

  Ons team van lokale specialisten speelde vroeg in op de tech trends in de High Tech -, Productieproces-, Halfgeleider-, Luchtvaart- en Auto-industrie door het recruiten van kandidaten uit een talenten pool waarvan vaardigheden overeenkomen met moeilijk vervulbare posities.

  Hier bij Michael Bailey Associates, kunnen onze technologie-experts onze klanten ondersteunen om de kloof tussen technologie en andere sectoren waar we actief in zijn te overbruggen .

  Track Record

  Als een klantgerichte organisatie zijn onze relaties meer dan alleen zakelijke relaties. Wij zijn van mening dat vertrouwen en de communicatie de sleutel is  tot het voeden van langdurige relaties en het begrijpen van elk aspect van onze klanten. Sinds de lancering van onze technologie divisie , hebben we langdurige relaties met vele klanten opgebouwd.

  Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector Technologie en een mix van deskundige adviseurs, zijn we  nu in de beste positie om innovatieve projecten te implementeren voor onze klanten met verschillende gebieden. Het resultaat: we hebben de bestaande  samenwerkingsverbanden versterkt met verschillende klanten en zijn begonnen aan de samenwerking met nieuwe.

  Goed Verbonden/Aangesloten?

  Onze sterke partnerschap en de geschiedenis van het werken binnen de sector heeft ons toegelaten om een groot netwerk van experts binnen heel Europa te ontwikkelen. Daardoor hebben we een positieve reputatie binnen de technologische gemeenschap opgebouwd.

   

Neem contact op met een van onze lokale experts

Contacteer ons
 • "Het is ons doel om meer klanten genereren in Europa en om ons portfolio uit te breiden door gebruik te maken van onze expertise op het gebied van de technologie. Ik ben erg enthousiast over het werken in een innovatieve en spannende sector."

  Richard, Area Manager, Eindhoven

 • "Bewust zijn van de trends in de sector en snel handelen op de links in de divisies waarin wij actief zijn betekent dat we in staat zijn onze klanten te helpen met het hoogste kaliber van gevarieerde kandidaten."

  Matthias, Area Manager, Germany & Austria

 • "Deskundig, ervaren en lokale experts uit de industrie zijn van vitaal belang als de vraag naar gemengde gevarieerde kandidaten toeneemt en de kloof binnen vaardigheden verbreedt - dat is waar we kunnen helpen."

  Shagar, Country Manager, Singapore

Latest Job Listings