Onze mensen

Bij ons is de kwaliteit dat wordt aangeboden, volledig gedicteerd door de bekwaamheid van de consultants in onze teams, waardoor de levering van specialisten centraal staat in onze bedrijfsstrategie.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met een toegevoegde waarde en zorgt voor goede ontwikkeling en behoud om zo de beste teams in de organisatie te creëren.

Markt expertise

Als internationale organisatie, begrijpen wij de culturele en ecologische verschillen op een manier dat onze opdrachtgevers wereldwijd opereren. Het noodzakelijk is om de lokale specialisten beschikbaar te hebben in elk van onze regionale vestigingen. De culturele aspecten van zakendoen op iedere locatie is puur ontwikkeld uit ervaring, het kan niet worden getraind.

We kijken naar de deskundigheid in de markt, met betrekking tot zowel sector als regio. Dit om ervoor te zorgen dat onze consultants beschikken over de essentiële lokale kennis wat vanaf het begin effect heeft op onze opdrachtgevers.

Talent behoud

Wij hebben een zeer ervaren recruitment team, bedreven in het zoeken naar specialisten in al onze rollen en regio's. Onze eigen verloop is boven branchegemiddelde. Veel van onze medewerkers zijn al enkele jaren werkzaam voor de organisatie.

Een gestructureerd en doelmatig trainingsprogramma is ontworpen voor onze consultants. Het omvat een externe technische opleiding van toonaangevende experts in alle sectoren.

Interne structuur

Onze organisatie is ingericht om de aanvragen van onze opdrachtgevers te bedienen. Om complexe projecten te beheren, dienen onze consultants ontwikkelingen over meerdere afdelingen te beschouwen. Wij moeten onze consultants op deze wijze instrueren. De interne structuur biedt een duidelijke hiërarchie voor de opdrachtgever en zij weten wie hun project beheert.

Support functies krijgen ook de aandacht. Processen en infrastructuur worden regelmatig beoordeeld, investeringen in systemen, upgrades en innovaties zijn stabiel.

Neem contact op met één van onze consultants in de regio

Neem contact met ons op

"We zijn volhardend in ons streven om ambitieuze en getalenteerde specialisten te zoeken, in te huren en te behouden, die in staat zijn uitmuntende resultaten te leveren."

James Furlong, Operations Director

Latest Job Listings