Ontmoet het team

Jelmar

Resourcer, Amsterdam

Zoals de meeste collega’s  komt Jelmar uit een andere branche. Voordat hij deze baan had was hij een professionele breakdancer, en hij heeft zelfs een boek gepubliceerd over de Hip Hop scene in Nederland.

Hoe is hij terecht gekomen bij een multi-national consultancy in een service gericht omgeving?

“Ik was altijd al een ondernemer en geloof echt dat als je iets in het leven wilt bereiken  dat je er volledig  voor moet gaan. Ik had al wat business ervaring ,maar ik denk dat de Sales Manager specifieke kwaliteiten in mij zag  die belangrijk zijn voor deze functie:  Zoals mijn doorzettings vermogen,  het tonen van initiatief, en hij vindt dat ik veerkrachtig ben.”

Jelmar kan goed overweg met vrijwel iedereen.. Veerkracht en zelfvertrouwen zijn heel belangrijk. In deze functie hoor je vaak Nee en daarom moet  men echt wel tegen een stootje kunnen zodat dat je gewoon weer lekker kunt verder werken.

Ik vroeg Jelmar wat zijn hoogtepunten zijn sinds hij bij ons is begonnen

In de afgelopen zes maanden ben ik de kwartaalwinner geworden en heb ik het target behaald om mee te gaan naar New York, de Summer Incentive van dit jaar .Daarnaast heb ik bijna de target behaald om mee te gaan naar Dubai, dus de volgende incentive. Opzich dus zeker een geslaagd jaar!

“ The training in London was echt leuk .Ik heb daar zoveel geleerd en heb echt een mooie  tijd gehad met iedereen. De interne en externe  trainers waren echt inspirerend en heel motiverend. Ik had ook collega’s ontmoet van onze andere kantoren zoals Duitsland en Eindhoven. Samen gingen we London verkennen en hebben elkaar zo beter leren kennen. De New York Incentive  was echt geweldig! Ik had een tour georganizeerd voor ons team waar we alle iconische plekken hebben bezocht van de ontwikkeling van de Hiphop wereld in New York.”

Hoe is de transitie gegaan voor Jelmar?

“Michael Bailey Associates heeft een hele leuke werkcultuur. Dat was voor mij natuurlijk ideaal,want ik kom niet uit een stricte professionele  werk cultuur.”

“Ik werk met geweldige mensen en vind het super leuk om meer interessante  mensen te ontmoeten elke dag. Ook is het prettig  dat ik in een omgeving zit waar ik gewoon mijzelf kan zijn en waar ik gewaardeerd word.  Iedere dag is anders , wat dus echt perfect is voor mij.”

Wil je meer te weten komen? Bel ons voor een vertrouwelijk gesprek.

Neem contact met ons op

Na een competitieve dans carriere wilde ik graag de competitieve aspect behouden ,ik houd van winnen!

We zijn niet alleen collega’s, we zijn echte maatjes

Als een van de top presteerders van Michael Bailey Associates heb ik reeds vele buitenlandse reizen mogen maken, awards gewonnen en aan bedrijfs evenementen deelgenomen. Als je je ervoor inzet dan is the sky the limit!

Latest Job Listings