On-site Recruitment Oplossingen

Een hoogwaardig personeelsbestand is dé belangrijkste weg naar een succesvolle onderneming. Recruitment is echter een vak apart, waardoor veel werkgevers moeite hebben het juiste personeel aan te werven.

Michael Bailey Associates, reeds meer dan 25 jaar marktleider op het gebied van recruitment in verscheidene bedrijfstakken, biedt u vanaf heden een on-site recruitment oplossing aan, waarbij onze hooggekwalificeerde specialisten binnen uw onderneming kunnen worden ingezet. Voorzien van een diepgaande kennis van recruitment binnen uw specifieke vakgebied zijn zij uitermate geschikt uw on-site recruitment activiteiten te coördineren.

Ons bewezen succes en jarenlange ervaring garandeert dat wij louter de best beschikbare talenten selecteren, wat bijdraagt aan de bloei van uw onderneming en een versterking van uw marktpositie.

De Voordelen van On-Site Recruitment Oplossingen:

  • Directe werving van specialisten op zowel contract- als vaste basis
  • Een verbetering van de efficiëntie en toegevoegde waarde van externe bureau’s
  • HR afdelingen kunnen zich concentreren op hun kernactiviteiten
  • Kostenverlaging voor directe inhuur
  • De flexibiliteit om ondersteuning op maat te bieden tijdens periodes van hoge- en lage behoefte

Michael Bailey Associates, reeds meer dan 25 jaar marktleider in verscheidene bedrijfstakken binnen de Recruitment branche, heeft een uitgebreid netwerk van professionele recruitment specialisten opgebouwd welke op projectbasis on-site bij onze opdrachtgevers ingezet kunnen worden.

De voordelen van een partnership met Michael Bailey Associates

  • Onze On-site Recruiters zijn op het hoogste niveau opgeleid, en beschikken over een schat aan sector- en marktspecifieke vaardigheden, kennis en ervaring.
  • Onze On-site Recruiters zijn experts op hun vakgebied. Zij begrijpen de sectorspecifieke terminologie en zijn ervaren in het werven van arbeidskrachten met uiteenlopende kennis en vaardigheden op zowel contract- als permanente basis. Zij herkennen top talent in een oogopslag zodat u ervan op aan kunt dat zij u de beste match kunnen bieden.
  • Onze expertisegebieden zijn: IT, Technologie, Farmaceutische industrie, Olie- en Gas, Finance en Telecommunicatie.
  • Wij bouwen samenwerkingsverbanden met opdrachtgevers. Dit geeft ons een scherper inzicht in hun behoeften.
  • Wij zijn gespecialiseerd in het structureren van op maat, project gestuurde oplossingen en modules, opgesteld volgens de specifieke situatie en de behoeften van de opdrachtgever.
On-site solutions infographic

Neem contact op met één van onze consultants in de regio

Neem contact met ons op

"Organisaties besteden teveel tijd en geld aan externe inhuur welke niet altijd voldoet aan de criteria van de aanvraag. Met onze locale, deskundige On-Site Recruiters bent u verzekerd van de directe sourcing van de hoogst gekwalificeerde kandidaten en een perfecte skills match"

Latest Job Listings