Olie & Gas

Energiebedrijven worden geconfronteerd met een uitdaging als het gaat om het zoeken naar manieren om onze mondiale energievoorziening toekomstbestendig te maken. De nadruk wordt meer en meer gelegd op efficiëntie, duurzaamheid en productiviteit om het potentieel aan specialisten die Michael Bailey heeft te maximaliseren.

Het is essentieel dat de sector in staat is om op maximaal niveau te presteren, niet alleen voor de betrokken organisaties, maar ook voor de ontwikkeling van een energiestrategie als kracht voor onze toekomst.

Lokale Expertise

Als een belangrijke hub voor de wereldwijde olie -en gasindustrie zijn Azië en Australië een toplocatie voor organisaties die zich richten op hoogopgeleide deskundigen over het hele spectrum. Ons team van ervaren lokale consultants biedt projectoplossingen en adviezen voor toonaangevende opdrachtgevers. Dit gebeurt vanuit onze kantoren in Singapore en Maleisië.

Wij zijn bedreven in het omgaan met veelvoudige complexe projecten. Wij bieden een volledige scala van specialisten aan die nodig zijn om succesvolle resultaten te garanderen voor onze opdrachtgevers.

Track Record

Onze Aziatische teams hebben een sterke track record in het leveren van oplossingen voor een aantal van de grote olie -en gasorganisaties wereldwijd. Net als hun ervaring en vakkennis. Zij hebben een uitgebreid netwerk van hooggekwalificeerde experts en een diepgaand inzicht in markttrends die specifiek zijn voor de regio.

Sinds de lancering, heeft de Olie -en Gasdivisie al een aantal prestigieuze opdrachtgevers binnengehaald. Zij hebben opdrachten succesvol afgerond voor opdrachtgevers zoals: Yokogawa, Keppel Offshore, Maersk Drilling and Marine.

Goed Verbonden

De grootste uitdaging voor de olie -en gasindustrie is het aantrekken van nieuwe experts evenals de volgende generatie bouwers dat de sector vooruit helpt. De vraag naar zeer ervaren experts, met werkervaring op upstream -en downstreamprojecten, is nog nooit zo hoog geweest. De kwaliteit en de kracht van ons netwerk is één van de belangrijkste redenen dat opdrachtgevers ervoor hebben gekozen om met Michael Bailey Associates samen te werken.

Onze olie -en gasdivisie is in staat geweest om gebruik te maken van de uitstekende reputatie die wij hebben in de gevestigde sectoren. Wij garanderen een snelle betaling voor de specialisten, wij bieden diensten van toegevoegde waarde, evenals de ondersteuning en begeleiding van onze deskundig betrokken team.

Wat betekent dit? Ons netwerk van olie -en gasspecialisten is zeer gemotiveerd en loyaal. Het betekent dat wij regelmatig in staat zijn om experts te bieden dat buitenbereik is van andere Consultancy.

Neem contact op met één van onze consultants in de regio

Neem contact met ons op

"Ervaren, goed geinformeerde specialisten uit de branche zijn essentieel in een situatie van tekortkomende skills, voortdurende veranderende politieke omgeving en afnemende resources."

Shagar, Country Manager, Singapore

Latest Job Listings