IT | ICT

In de huidige veranderende technologische omgeving , kunnen bedrijven niet overleven zonder een IT-afdeling . Ongeacht de grootte van een bedrijf , is het noodzakelijk dat er een team van IT-specialisten data management , virusaanvallen , internet security en software fouten beheert?

Om dergelijke ambitieuze doelstellingen met succes te vervullen , zijn IT-functies nodig om de mogelijkheid te implementeren, beheren en meerdere projecten te hebben geleverd – voor  deadlines en budget. Om dit te doen , moeten ze de beschikbare arbeidskrachten optimaliseren - en dat is ons vakgebied .

Lokale Expertise

Onze teams van deskundigen, lokale IT-specialisten hebben een bewezen geschiedenis van het leveren van project-gebaseerde IT-oplossingen in alle sectoren. We nemen een adviserende benadering, zich te concentreren op een volledig begrip van de eisen en het einde doelstellingen van een project, en reageren met een op maat gemaakte strategische oplossing voor elke opdracht.

Track Record

Michael Bailey Associates is actief in de IT-sector meer dan 25 jaar. Gedurende deze tijd, hebben we gewerkt in samenwerking met IT-functies in alle bedrijfstakken, en hebben met succes een breed scala van projectmatige personeelsbestand oplossingen voor bedrijven als Shell, IBM, Novartis, Gazprom, T-mobile en Phillips.

Goed Verbonden

We hebben een uitgebreid netwerk van gemotiveerde, IT hoog kaliber talent in onze regio's ontwikkeld en een zeer positieve reputatie binnen deze gemeenschap vastgesteld.

We garanderen een snelle betaling voor aannemers, bieden een goede service en Field Managers- een rol gewijd aan de versterking van onze samenwerking met onze consulting contractors.

Het resultaat? Ons netwerk is gemotiveerd, tevreden en loyaal, en we kunnen ervoor zorgen dat we met de beschikbare top talenten werken.

Neem contact op met een van onze lokale experts

Contacteer ons

"We zijn in staat om uitstekende resultaten snel te leveren, wat betekent dat onze klanten op hun beurt in staat zijn om hun bedrijf vooruit te stuwen, met de optimale personeelsbestand op zijn plaats om succes te behalen."

Marcel, Country Manager, Zurich

Latest Job Listings