IT | ICT | Technologie

Vandaag de dag, veranderen communicatie en connectiviteit met duizelingwekkende snelheid. De telecommunicatiebranche loopt voorop op deze spannende veranderingen. Organisaties gaan grensverleggend te werk en zijn voortdurend aan het innoveren, ontwerpen en veranderen.

Organisaties in de Telecom moeten snel acteren als zij hun concurrentie willen voorbij streven. Dit leidt tot toekomstige ontwikkelingen van de sector. Om dit te doen, moeten zij in staat zijn om projectteams van uitzonderlijk experts samen te stellen; van vooruitdenkende ontwerpers tot aan vakkundige technici.

Dit is het soort uitdaging waar wij voor gaan.

Lokale Expertise

Onze medewerkers hebben een bewezen track record gebaseerd op het leveren van project management oplossingen in alle sectoren. Deze lokale IT-specialisten hebben een adviserende benadering, concentrerend op het volledig begrijpen van de aanvragen en de einddoelen van een project. Zij beantwoorden elke opdracht met een op maat gemaakte strategische oplossing.

Track Record

Met een aantal van de grootste spelers in de sector als onze opdrachtgevers, zijn wij vertrouwd met leveren van advies en specialisten voor bedrijfskritische projecten. Dit varieert van lokale initiatieven tot complexe projecten verspreid over meerdere locaties en bedrijfstakken.

Opdrachtgevers zoals Singtel, Telstra, Ericsson, Vodafone, o2 en Siemens hebben alle vertrouwen in ons om belangrijke projecten op te leveren.

Goed Verbonden

De consultants hebben een goed netwerk en kennen hun business. Onze positieve reputatie stelt ons in staat hooggekwalificeerde mensen in de sector aan te trekken en te behouden.

Wij investeren tijd en moeite in het behoud van deze reputatie. Wij zien onze ondersteuning van het netwerk van specialisten als een van de beste dat door geen enkel andere consultancy wordt aangeboden. Een snelle betalingsgarantie, toegewijde ondersteuning van een consistent aanspreekpunt en tal van diensten met een toegevoegde waarde. In ruil hiervoor, is de samenstelling van consultants van uitzonderlijke kwaliteit. Zij zijn gemotiveerd, getalenteerd en loyaal aan ons.

Neem contact op met een van onze lokale experts

Contacteer ons

"We zijn in staat om uitstekende resultaten snel te leveren, wat betekent dat onze klanten op hun beurt in staat zijn om hun bedrijf vooruit te stuwen, met de optimale personeelsbestand op zijn plaats om succes te behalen."

Marcel, Country Manager, Zurich

Latest Job Listings