Financiële prestaties

Sinds de oprichting in 1989 van Michael Bailey Associates, is de organisatie geleidelijk gegroeid naar een goed ontwikkelde internationale groep van bedrijven die het vandaag de dag is.

Hoewel wij een uitstekende reputatie hebben voor kwaliteit en service in al onze regio's en sectoren, is het ook erg belangrijk voor de opdrachtgevers, de specialisten en de interne medewerkers om de financiële stabiliteit van onze business te begrijpen.

Consistente Groei

De bedrijvengroep Michael Bailey Associates heeft van het begin af aan jaarlijks een gestage groei dorgemaakt zowel autonoom als door middel van weloverwogen overnames. In 2001 zijn wij erin geslaagd jaar op jaar de prestaties te handhaven in een uiterst uitdagende omgeving. Een zeer positieve prestatie gezien de omstandigheden. 2009 zag ook de omzet een daling ten gevolge van de nasleep van de kredietcrisis en de financiële crisis.

In 2013 verwachten wij dat de resultaten onze piek omzet van € 100 miljoen in 2008 kunnen evenaren of mogelijk kunnen overschrijden.

Veerkracht

Ons vermogen om door te gaan in deze moeilijke tijden toont de financiële kracht, de veerkracht van de organisatie, het vertrouwen van onze opdrachtgevers en het netwerk van specialisten.

Neem contact op met één van onze consultants in de regio

Neem contact met ons op

"Ik ben ontzettend trots dat ik de afgelopen 25 jaar iedere maand winst heb gemaakt. Hieruit blijkt de commitment van onze teams om constant te presteren, zelfs in moeilijke tijden."

Mike Garlick, Founder and CEO

Latest Job Listings