Finance

Alle beslissingen hebben financiële gevolgen. Hooggekwalificeerde financiële experts zijn daarom essentieel om het beste advies te kunnen geven. Beleidsmakers zijn op zoek naar prestaties van het bedrijf en motivatie om succes te kunnen verbeteren.

De grenzen tussen de functies vervagen, in het bijzonder bij traditionele IT -en financiële afdelingen. Innovatie in de technologie heeft een prijs. Financiële deskundigheid is tegenwoordig verweven in veel van de IT-projecten die wij leveren aan de opdrachtgevers.

Lokale Expertise

Wij geloven in het aangaan van sterke zakelijke samenwerking met lokale consultants nauw samenwerkend met opdrachtgevers. Ons netwerk van vestigingen verspreid over Europa, Azië en Australië stelt ons in staat dit te doen.

Culturele verschillen op de wijze van zaken doen, kan een aanzienlijke impact hebben op de samenwerking. Met de lokaal gevestigde consultants stelt Michael Bailey Associates zich in staat om naadloos te integreren met de belanghebbenden van opdrachtgever.

Track Record

Onze consultants werken op een hoog niveau. Zij werken samen met grote internationale organisaties op zoek naar het bereiken van een concurrentievoordeel ten opzichte van de markt. Ons aanpak is het bouwen van lange termijn relaties met opdrachtgevers. Wij werken met veelvoudige functies, binnen deze organisaties, om het grotere geheel te begrijpen.

Daarom heeft Michael Bailey Associates een uitstekende reputatie op service, snelle levering, goede kwaliteit en diepgaande kennis van de financiële markt ontwikkeld.

Goed Verbonden

Wij hebben goed opgebouwde relaties met opdrachtgevers door middel van ons werk in de IT en onze andere vakgebieden.

Onze teams van Finance specialisten hebben de vaardigheden, ervaring en een indrukwekkende track record van leveren evenals een uitstekend netwerk van Finance professionals in heel Europa.

Neem contact op met één van onze consultants in de regio

Neem contact met ons op

"Er gebeurt niets zonder de toezegging van de Financiele afdeling. De getallen moeten juist zijn - zonder inzicht en informatie over de financiele aspecten van een project, kan de business niet doorzetten en haar doelen bereiken."

Flip, Sales Manager, Amsterdam

Latest Job Listings