Farmaceutica

De markten op het gebied van farmaceutica en gezondheidszorg zijn van essentieel belang voor de wereldwijde toekomstige gezondheid.

Onze opdrachtgevers zijn betrokken bij het onderzoek, de ontwikkeling, het testen en de productie van nieuwe technologieën, geneesmiddelen en behandelingen. Zij zijn allemaal afhankelijk van een team van gespecialiseerde, hoogopgeleide, toegewijde professionals.

Wij zijn er trots op om samen te werken met een aantal van de meest baanbrekende farmaceutische en biowetenschappelijke organisaties in Europa, het Verenigd Koninkrijk en de Pacific. Zij helpen de toekomst van de wereldwijde sector vorm te geven.

Lokale Expertise

Onze farmaceutische en biowetenschappelijke teams zijn ingericht om onze klanten te ondersteunen in Zwitserland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Singapore en verschillende regio’s in Europa en Zuid-Oost Azië.

Vele jaren werkervaring heeft de teams ongeëvenaarde kennis en de fijne kneepjes van de sector bijgebracht, evenals de regio's waar Michael Bailey Associates in actief is.

Track Record

Dit is een zeer gespecialiseerde sector die kennis van complexe, specifieke, nichevaardigheden en een sterke, proactieve aanpak nodig heeft. Op deze wijze kunnen wij uitstekende resultaten leveren voor onze opdrachtgevers.

Wij hebben een adviserende aanpak. Om de huidige situatie en de gewenste resultaten van een project met de opdrachtgever te begrijpen, is volledig begrip noodzakelijk voor het samenstellen van een plan om deze doelen te bereiken.

Wij hebben een sterke reputatie ontwikkeld voor de kwaliteit van de levering en service bij opdrachtgevers zoals: Novartis, Sandoz, Pfizer en Johnson & Johnson.

Goed Verbonden

Door onze krachtige samenwerking met opdrachtgevers en de geschiedenis van werken binnen de sector, hebben wij een groot netwerk van deskundigen ontwikkeld binnen Europa het Verenigd Koninkrijk en de Pacific.

Wij staan in contact met gekwalificeerde, ervaren professionals werkzaam in elke niche van de sector. Van biotech engineers tot klinisch onderzoek en van geneesmiddelenbewaking tot regelgevende zaken. Zij staan bekend om de kwaliteit van mogelijkheden, ondersteuning en service binnen ons netwerk.

Neem contact op met één van onze consultants in de regio

Neem contact met ons op

"We zijn trots dat we samenwerken met de meest gerespecteerde en innovatieve bedrijven in de Europese farmaceutische industrie op projecten die mogelijk wereldwijd levens kunnen veranderen."

Matthias, Area Manager, Germany & Austria

Latest Job Listings